Over Kerst & Kado

Kerst & Kado is aanbieder van alle denkbare kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Door goed te luisteren naar uw wensen willen wij u op doeltreffende wijze van dienst zijn.

Met creativiteit, originaliteit, gastvrijheid, professionaliteit en vooral plezier willen wij ons onderscheiden. Kwaliteit, service, persoonlijke aandacht, goede communicatie en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.

De afgelopen jaren hebben wij ervaren dat onze filosofie aanslaat. Veel klanten ervaren onze persoonlijke benadering als een “warme deken”. Wij hechten er aan dat wij voor ieder budget een oplossing kunnen bieden! Wij zijn flexibel en goed georganiseerd, met korte lijnen, waardoor we steeds weer die goede service en hoge kwaliteit kunnen leveren.

Wij staan graag voor u klaar!

Marjon Folkerts (inkoop, verkoop en advies), Petra Drogt (verkoop en advies) & Wout Folkerts (inkoop en office)

Inpak en opslag

Het inpakken en opslaan van de kerstpakketten en eindejaarsgeschenken gebeurt op een aantal locaties in ons land. Wij hebben onze logistieke processen zodanig ingericht dat wij snel en adequaat kunnen inspelen op de wensen van de klant evenals het tijdig leveren.

Collectie

In onze webshop treft u onze pakketten aan: van stoer tot sfeervol en origineel tot authentiek. De pakketten zijn goed gevuld, verkrijgbaar in diverse thema’s en voor aantrekkelijke prijzen. Vindt u een passend kerstpakket of eindejaarsgeschenk maar past het niet in uw budget, dan denken wij graag met u mee voor een passende oplossing!

Showroom

Wilt u echt helemaal wat anders in uw eigen stijl en naar uw eigen wensen? Het is mogelijk om uw kerstpakket naar eigen wens en inzicht samen te stellen. Wij beschikken over een sfeervolle showroom in Joure met vele artikelen waar wij u (ook op afspraak) graag ontvangen en van dienst zijn.

Waarom Kerst & Kado?

  • Wij verzorgen en ontzorgen
  • Allround service
  • Uitgebreid assortiment
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Goed gevulde pakketten
  • Eerlijk advies en meedenken
  • Eigen inpakcentrale

Zullen we u terugbellen?

Heeft u na het lezen van deze informatie alsnog vragen? Doe dan een terugbelverzoek. We nemen dan zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op.

Betalen met…

Bij ons kunt u veilig betalen met Ideal, Paypal of een betaling vooraf met behulp van een overboeking.

 

Verzenden met FRLgroep

FRL is de allround specialist op het gebied van bezorging in Nederland. Gevestigd in Leeuwarden maar internationaal opererend.

Bezoek ook onze showroom!

Met onze sfeer- en stijlvol ingerichte showroom inspireren we u graag!

Webwinkelkeur

WebwinkelKeur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Wij zijn gecontroleerd of wij voldoen aan wetgeving en belangrijke eisen.