Showroom

Het is weer die heerlijke tijd van het jaar – de kerstperiode! En bij ons draait alles om het verspreiden van warmte en vreugde tijdens dit speciale seizoen. In onze sfeer- en stijlvol ingerichte showroom hebben dit jaar weer ontzettend veel prachtige en originele kerstproducten een plaats, die ook in uw kerstpakket passen. Wij inspireren u graag. “Proef” onze producten en test de kwaliteit!

Wij ontvangen u graag!

Kunt u op onze site geen kerstpakket vinden die aan uw wensen voldoet of wilt u zelf een kerstpakket samenstellen? Bezoek dan onze sfeer- en stijlvol ingerichte showroom. U kunt dan zelf een keus maken uit ontzettend veel prachtige en originele kerstproducten.

Om uw keuze voor een geschenk alle aandacht te kunnen geven die het verdient, maken we graag een afspraak. We zorgen er voor dat onze showroom exclusief voor u is gereserveerd.

U bent van harte welkom, ook in de avonduren.

Tot wanneer is onze showroom geopend?

U kunt tot en met vrijdag 15 november 2024 in onze showroom terecht voor een maatwerkpakket. Vanaf maandag 18 november 2024 leveren wij geen maatwerkpakketten meer en kunt u uitsluitend bestellen via de website.

Zullen we u terugbellen?

Heeft u na het lezen van deze informatie alsnog vragen? Doe dan een terugbelverzoek. We nemen dan zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op.

Betalen met…

Bij ons kunt u veilig betalen met Ideal, Paypal of een betaling vooraf met behulp van een overboeking.

 

Verzenden met FRLgroep

FRL is de allround specialist op het gebied van bezorging in Nederland. Gevestigd in Leeuwarden maar internationaal opererend.

Bezoek ook onze showroom!

Met onze sfeer- en stijlvol ingerichte showroom inspireren we u graag!

Webwinkelkeur

WebwinkelKeur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Wij zijn gecontroleerd of wij voldoen aan wetgeving en belangrijke eisen.