Zelf samenstellen?

Wilt u helemaal een ander kerstpakket? In uw eigen stijl en naar uw eigen wensen? Wij stellen graag een maatwerk kerstpakket voor u samen. Wij beschikken over een sfeervolle showroom met vele artikelen waar wij u graag ontvangen en van dienst zijn.

U kunt tot en met vrijdag 11 november 2022 bij ons terecht voor een maatwerkpakket. Vanaf maandag 14 november 2022 leveren wij geen maatwerkpakketten meer en verwijzen wij u graag naar onze collectie op de website.

Bent u niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken?

Het bezoeken van onze showroom is geen verplichting als u interesse heeft in maatwerk kerstpakket. Het is ook mogelijk om het samengestelde pakket dat uw interesse heeft gewekt, vrijblijvend te presenteren bij u op kantoor. Hiervoor verzoeken wij u om hieronder het contactformulier in te vullen.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Ook hiervoor verzoeken wij u om onderstaand contactformulier in te vullen en aan ons te versturen. Binnen drie werkdagen (afhankelijk van de opdracht) ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte alsmede foto’s van het speciaal voor u samengestelde kerstpakket.

Zullen we u terugbellen?

Heeft u na het lezen van deze informatie alsnog vragen? Doe dan een terugbelverzoek. We nemen dan zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op.

Betalen met…

Bij ons kunt u veilig betalen met Ideal, Paypal of een betaling vooraf met behulp van een overboeking.

 

Verzenden met FRLgroep

FRL is de allround specialist op het gebied van bezorging in Nederland. Gevestigd in Leeuwarden maar internationaal opererend.

Bezoek ook onze showroom!

Met onze sfeer- en stijlvol ingerichte showroom inspireren we u graag!

Webwinkelkeur

WebwinkelKeur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Wij zijn gecontroleerd of wij voldoen aan wetgeving en belangrijke eisen.