Zelf samenstellen?

Waarom zelf een kerstpakket samenstellen? Ontdek de ultieme kerstbeleving! Welkom bij ons unieke kerstpakketten samenstelavontuur!

Wij geloven dat een kerstpakket niet alleen een geschenk is, maar een ware beleving die het beste uit de feestdagen haalt. Daarom willen we jou laten kennismaken met de magie van het zelf samenstellen van een kerstpakket. Door zelf je kerstpakket samen te stellen, kun je een persoonlijk tintje geven aan elk geschenk. Kies producten die perfect aansluiten bij de interesses en voorkeuren van de ontvanger. Dit laat zien dat je echt om hen geeft en hun inzet waardeert.

Wij helpen jou graag om een maatwerk kerstpakket samen. te stelen. Wij beschikken over een sfeervolle showroom met vele artikelen waar wij jou graag ontvangen en van dienst zijn.

Tot en met vrijdag 15 november 2024 kun je bij ons terecht voor een maatwerkpakket. Vanaf maandag 18 november 2024 leveren wij geen maatwerkpakketten meer en verwijzen wij je graag naar onze collectie op de website.

Bent u niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken?

Het bezoeken van onze showroom is geen verplichting als je interesse heeft in maatwerk kerstpakket. Het is ook mogelijk om het samengestelde pakket dat jouw interesse heeft gewekt, vrijblijvend te presenteren bij jou op kantoor. Hiervoor verzoeken wij je om hieronder het contactformulier in te vullen.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Ook hiervoor verzoeken wij jou om onderstaand contactformulier in te vullen en aan ons te versturen. Binnen drie werkdagen (afhankelijk van de opdracht) ontvang je van ons een vrijblijvende offerte alsmede foto’s van het speciaal voor jou samengestelde kerstpakket.

Zullen we u terugbellen?

Heeft u na het lezen van deze informatie alsnog vragen? Doe dan een terugbelverzoek. We nemen dan zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op.

Betalen met…

Bij ons kunt u veilig betalen met Ideal, Paypal of een betaling vooraf met behulp van een overboeking.

 

Verzenden met FRLgroep

FRL is de allround specialist op het gebied van bezorging in Nederland. Gevestigd in Leeuwarden maar internationaal opererend.

Bezoek ook onze showroom!

Met onze sfeer- en stijlvol ingerichte showroom inspireren we u graag!

Webwinkelkeur

WebwinkelKeur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Wij zijn gecontroleerd of wij voldoen aan wetgeving en belangrijke eisen.