Extra informatie
| Schenktemperatuur | Rode wijn: 16° – 18° C. Witte wijn: 10° – 12° C.  | 
		
|---|---|
| Wijn- en spijscombinaties | Rode wijn: aanrader bij barbecue en gegrild/gemarineerd rood vlees. Ook goed bij stamppotten (maar geen zuurkool) met spekjes. Witte wijn: veelzijdig inzetbaar: gegrilde vissoorten, wit vlees en gevogelte  | 
		
| Houdbaarheid | Rode wijn: 2 – 4 jaar. Witte wijn 2 -3 jaar.  | 
		
| Alcoholpercentage | Rode wijn: 12,5%. Witte wijn: 12%  | 
		
| Druivensoort | Rode wijn: Cinsaut. Witte wijn: Chenin Blanc  | 
		
| Regio | Wes-Kaap  | 
		
| Land | Zuid-Afrika  | 
		
| Smaakprofiel | Rood: droog, rond en soepel. Wit: droog, zacht en fruitig.  | 
		

