Transportkosten

Vanaf € 750,00 excl. BTW leveren wij kosteloos op 1 adres binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Onder de € 750,00 excl. BTW hanteren wij het standaard pallettarief van € 45,00 excl. BTW.

Huis-aan-huis leveringen

Naast bulktransport is het bij ons ook mogelijk om losse kerstpakketten te laten bezorgen bij uw medewerker of zakenrelatie aan huis. Hiervoor hanteren wij een tarief van € 7,50 excl. BTW per pakket.

Levering meerdere locaties

Ook is het mogelijk om kerstpakketten te laten bezorgen op meerdere locaties of vestigingen binnen Nederland. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken verzoeken wij u om dit nader met ons af stemmen.

Leverdatum

In de winkelwagen kunt u onder het kopje ‘gewenste leverdatum’ aanvinken wanneer u de pakketten geleverd wilt hebben.

Belangrijk om rekening mee te houden

De kerstpakketten worden op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur bezorgd. Wij leveren enkel op de begane grond (moet bereikbaar zijn met een palletwagen). Het is niet mogelijk om de tijd van de levering af te spreken omdat de vervoerder zijn eigen planning maakt. Zorg er daarom voor dat er altijd iemand tussen 08:00 uur en 18:00 uur aanwezig is om de pakketten in ontvangst te nemen. De opdrachtgever is zelf verantwoordelijk voor het controleren van leveringen op eventuele beschadigingen en aantallen. Bij constatering van een niet correcte levering met betrekking tot beschadigingen en aantallen, dient hiervan melding gemaakt te worden bij de chauffeur.

Geef uw bestelling tijdig door

Wij werken samen met eersteklas transporteurs in Nederland. Zij geven een levergarantie op de afgesproken datum van meer dan 95%. Transport blijft echter mensenwerk. De levering is veelal sterk afhankelijk van weer en verkeer. De door u aangegeven gewenste leverdatum kan daarom nooit als “fatale datum” worden aangehouden. Wij adviseren daarom de kerstpakketten minimaal 1 dag eerder te laten komen dan u ze wilt uitreiken. Mocht uw zending door overmacht niet op de aangegeven datum geleverd kunnen worden dan wordt deze uiteraard op een andere dag opnieuw aangeboden.

Nakomingstermijn bedrijven

Overschrijding van de nakomingstermijn zal de tegenpartij nimmer het recht geven op schadevergoeding, nog op ontbinding der overeenkomst.