Sommigen hebben het al gezien, anderen nog niet.  Onze vernieuwde website kerstenkado.nl is al een tijdje live! Het eindresultaat – mede dankzij alle inspanningen van Hilbert Kuiper van Brulmedia uit Heerenveen – mag er zijn en daar we best heel trots op.  We nodigen iedereen uit een kijkje te nemen op onze site om kennis te maken met ons aanbod kerstpakketten, de collectie kerstpakketten 2022 in het bijzonder, maar ook met onze kerstverpakkingen en wijn- en kerstkado’s.

Nieuwe look en feel

De “look en feel” en de kleuren van de site zijn overduidelijk veranderd maar het logo en de mensen achter kerstenkado.nl zijn niet veranderd!  Nog steeds vertrouwd als vanouds. De website is aantrekkelijk en heel overzichtelijk. In één oogopslag kun je kennis maken met onze kerstpakketten en andere producten. Wij vinden het belangrijk dat je als bezoeker gemakkelijk en snel de weg weet te vinden. Met slechts enkele muisklikken ontdek je wat wij voor jou kunnen betekenen.

Responsive webdesign

De nieuwe website is geheel volgens responsive design opgezet, dat wil zeggen: geschikt voor weergave op zowel smartphone, desktop, als tablet. Onze website kan dus met iedere mobiel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk worden bezocht.

Vragen en op opmerkingen?  Neem dan gerust contact met ons op!